Safiya close up

Safiya Slimani

Ik ben Safiya Slimani, Holistisch Life Coach.

Mijn verhaal

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar geluk. Na een turbulente jeugd had ik het gevoel dat ik geluk in dingen buiten mezelf kon vinden.  Een persoon, een uitdaging, een feestje, een carrière, een diploma,  een contract of iets wat mijn geluks behoefte tijdelijk kon bevredigen.

Altijd bezig met lijstjes maken wat de toekomst mij allemaal te bieden had..Ambitieus? Doelgericht? Ja. Maar ook op de vlucht voor pijn en onaangename gevoelens.

Want na: “Als ik dit heb dan…..” voelde ik weer die leegte en die onrust. Dus moest er weer iets beters of nieuws bedacht worden.

Het vervelende was dat de lat ook steeds hoger moest, anders werkte mijn adrenaline shot niet meer…En die had ik juist hard nodig voor het onderdrukken van alle emotionele en lichamelijke stress klachten. Piekeren, angsten, duizeligheid, nekpijn, onzekerheid, maagzuur, RSI, darmklachten, slaapproblemen, somberheid. Een greep van de klachten die de revue passeerden.

Zelfhulpboeken, therapie, cursussen, het bracht mij niet wat ik zocht. Geen geluk te bekennen.

Totdat ik besloot dat het zo niet verder kon. Ik luisterde voor het eerst naar een stem in mezelf die ik heel lang had genegeerd. Een stem vanuit mijn ziel die zo sterk was en zei dat ik nu moest gaan doen waarvoor ik hier ben. Mijn purpose leven en mijn hart volgen. Bewustwording verhogen van mijzelf en daarna bij anderen.

Door een coach opleiding maar vooral heel veel real life experience en ervaring heb ik ontdekt wat de snelste weg is naar meer innerlijke rust. Ik ben er voor jou. Ik zie jou. En ik hoor jou. Mijn intuïtie is mijn wegwijzer waardoor ik snel tot de kern kom. Ik voel wat je nodig hebt om verder te komen en welke overtuigingen jou nu in de weg staan.

Door steeds meer in contact te komen met mijn diepste zelf, is mijn leven getransformeerd. Mijn leven is lichter en er is meer compassie en rust voor mezelf en anderen. In het nu kunnen ervaren dat alles op dit moment al perfect is. Niks te hoeven doen en gewoon te zijn. Niet zo te vechten maar omarmen wat er op welk moment ook is. Niet alle gedachten voor waarheid aannemen. Geen angst meer maar vertrouwen en overgave aan het universum. Niet alles komt goed maar alles  al goed.

Lukt dat altijd? Nee! Maar dat is dat ook oké. Daarbij zijn de geluksmomenten die ik ervaar zijn niet meer afhankelijk van omstandigheden of anderen.  En dat zijn momenten van intens puur geluk van binnen.

Het is mijn missie om jou dit stukje geluk en inner peace terug te geven, want alles zit al in jou.

Mijn coaching stijl is direct, open, snel tot de kern,

intuïtief en indien gepast met humor!

Neem vandaag de eerste stap!

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.