Business

Zakelijke training en coaching 

Trainingen

Alle trainingen en workshops hebben als doel teams te verbinden, te inspireren en bij te dragen aan meer bewustwording van zowel het individu als de groep.

Door meer zelfkennis ontdekt men verborgen kwaliteiten en is men in staat anders met situaties om te gaan. Door daarnaast te werken aan meer verbinding en vertouwen veranderd de dynamiek binnen teams. Ook zijn er trainingen die bijdragen aan het fysieke en mentale welbevinden van de werknemers want gezonde en gelukkige werknemers maken en houden een bedrijf fris en gezond.

Personal Branding workshop

Coaching, training & teambuilding

Ultiem geluk ontstaat wanneer onze persoonlijke talenten volledig tot uiting komen in onze carrière. Dit geeft niet alleen een boost in zelfvertrouwen maar heeft enorme invloed op hoe we ons voelen en gedragen.

Het belangrijkste ingrediënt wat hierbij ingezet wordt is zelfkennis. Weten waar je goed in bent maar ook eerlijk zijn over minder ontwikkelde eigenschappen is key.

Niet alles proberen goed te kunnen maar kijken naar wat je al heel goed kunt en je daarop focussen voelt als moeiteloos en geeft meer werkplezier. Minstens zo belangrijk is het om te ontdekken hoe we gezien worden. En hoe we gezien willen worden! Door interactieve vragen en speelse werkvormen is deze workshop niet alleen zeer waardevol maar ook erg leuk!

Deze workshop is aan te raden voor individuele medewerkers , zzp-ers, dienstverleners en iedereen die op zoek is naar meer fun in zijn werk! Ook zeer geschikt als teambuilding.

Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en is ook als individueel coachtraject te boeken van 5 tot 7 sessies.

 

 

 

Team Branding

Training & Team Building

Om een team goed te laten functioneren is het belangrijk dat een team weet wat hen uniek en onderscheidend maakt.  Een sterke teambranding ontstaat als de talenten en ambities aansluiten bij de doelen van het team en de organisatie.

Deze training heeft als doel om teams hun eigen stempel te drukken en versterkt authenticiteit maar ook verbondenheid.

Stap 1: Vergroten van zelfkennis en eigen persoonlijkheid.

Stap 2: Ontdekken wat ieders unieke talenten, drijfveren en ambities zijn.

Stap 3: Helderheid in de kernwaarden van het team als geheel.

Stap 4 : Verbinden van ieders intrinsieke motivatie aan de team kernwaarden

Stap 5: Een gezamenlijke brand belofte en een concreet actieplan voor de komende 3 maanden

Na 3 maanden een evaluatie en finetunen.

Totaal 3 x 3 uur

Vanaf € 2500,-

 

 

Strategic Alignment Sessie

Directie/ Management

Elk mens heeft van nature de behoefte om bij te dragen aan iets groters dan zichzelf. Zonder richting of lange termijn doel gaan we op in de waan van de dag. Dit leidt tot frustratie en minder motivatie bij werknemers wat een negatief effect heeft op de bedrijfsresultaten.

Een organisatie met een betekenisvolle lange termijnvisie is vergroot efficiëntie, verhoogt de betrokkenheid bij werknemers en wint sneller aan vertrouwen bij klanten.

Het maakt een bedrijf herkenbaar en onderscheidend en dient als richtlijn voor elke laag van de organisatie. Ook geeft het helderheid waarop keuzes gebaseerd worden en versnelt het beslissing procedures.

Zo’n frisse visie met betekenis begint altijd bovenaan bij de top van de ijsberg. Hiervoor gaan we op zoek naar de diepste drijfveren van jullie als individu. Daarna koppelen we de drijfveren van elk lid aan iets groters, iets wat jullie verbindt. Een missie met deze krachtige energie, inspireert, is voelbaar door elke laag en geeft tractie.

1 tot 3 sessies van 3 uur

Vanaf € 2500,- per sessie

Coaching

Ook bieden wij coachings trajecten aan voor werknemers, teamleiders, management en CEO’s. Wij zijn tijdelijk en flexibel inzetbaar voor een vast aantal uur per maand zolang nodig. Soulpowercaoching werkt met meerdere coaches met ieder zijn eigen specialisatie. Bel gerust voor een afspraak of mail naar info@soulpowercoaching.nl

Teamwork and team spirit - Hands piled on top of one another .

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel 0642300309
Of klik op de contact button.